Bursdagsfeiring på Tryvann

Barn som klaterer i klatreparken

Foto: Runar Heggen

26. mai var en stor gruppe barn og familier samlet på Tryvann for å feire Hodrs jubileum. Det ble en fantastisk og minnerik dag både for barn og voksne.

Klatreparken på Tryvann er helt unik med klatreløyper i alle vanskelighetsgrader. Barna var snare med å få på seg sikkerhetsutstyr, og de var raskt i gang i både røde, blå og svarte løyper. Her var det tydelig at all klatretreningen i regi av Hodr hadde båret frukter, og det var nok av oss foreldre som sleit kraftig med å holde følge med barnegruppa flere meter over bakken.

Hodr sitt opplegg for blinde og svaksynte barn gir unike resultater i ferdigheter, mestring og samhold. Barna hadde gledet seg i flere uker for dette flotte arrangementet. Barn og familier har blitt kjent gjennom flere av Hodr sine arrangement og alt er meget profesjonelt lagt opp for at alle skal få best mulig utbytte av samlingen.

Grilling

Tiden gikk meget fort og alle var dyktig slitne når klatreparken etter hvert skulle stenge for dagen. Underveis hadde Hodr også lagt opp til flott grilling med god mat midt på dagen. En god pause å ha med seg hvor vi hadde stor-samling rundt store bord og en diger grill.

Stor takk fra alle oss som deltok til Hodr og ildsjelene med barnegruppas Maria i spissen.

 
Runar Heggen