Flott samling for barnegruppa i Hurdal

Barn som står i kø for å få saft og sveler stekt på takke

Den som venter på noe godt ... (Foto: Runar Heggen)

Hurdalshelgen 29-31 mars ble en ny flott opplevelse for oss 20 som i år deltok. For både barn og voksne har dette blitt et høydepunkt vi ser frem til. Stor takk til Hodr IL - Barnegruppa får nok en flott samling med mye læring, erfaringsutveksling, inspirasjon og sosialt samhold.

Maria som er både ildsjel, instruktør og meget dyktig organisator av samlingene og alle andre aktiviteter i barnegruppa, hadde denne gangen dessverre ikke mulighet å være med. Hun hadde fått ordnet det slik at Tiril Wilhemsen og Siri Taxbro stilte opp i stedet for Maria, Karine og Jan Helge. De hadde fått gode instruksjoner, tips og innspill fra Maria og de to stod for en meget godt gjennomført helg. Stor takk til Tirill og Siri!

Skitur, klatring og mange flotte aktiviteter

Et barn som klatrer og en voksen som sikrer

Sikring er viktig. (Foto Runar Heggen)

Allerede på fredag ettermiddag var det muligheter å delta både med klatring og bading. Både barn og voksne syntes det var flott å møtes igjen og det er tydelig at disse samlingene har blitt en fantastisk mulighet for å bli kjent. Barna har blitt kjent gjennom flere felles aktiviteter og det er meget verdifullt og viktig at også søsken her har mulighet å delta. Det skaper både fellesskap samt kunnskap og forståelse.

Barn i klatreveggen

Snart oppe! (Foto: Runar Heggen)

Lørdag var det mulighet for en fin skitur eller aking og det var overraskende hvor bra skiføre fortsatt var, selv om det var siste helga det ble kjørt opp løyper på skianlegget. Etter en god skitur og lunch begynte det å småregne. Det passet derfor meget godt med å kunne bade og ha klatring.

Senere var det tid for goalball hvor både barn, instruktører og voksne deltok. Her var innsatsen høy og spesielt enkelte foreldre ga alt for å vinne. Dette ga mersmak.

Søndagen var det uteaktivitet som stod på programmet. Været var fantastisk og det ble svelesteking, sosiale aktivitet og godt humør.

Kunnskap, erfaringsdeling og mestring

En slik samling inneholder mye både i forhold til læring, mestring og det betyr mye for oss familier. Det er imponerende å oppleve hvordan Hodr IL klarer å tilpasse det både i forhold til familiene og de enkelte barns behov. Barna gleder seg til neste samling allerede i bilen på vei hjem fra Hurdal - det sier det meste.

Stor takk for en fantastik helg og samling.

Runar Heggen

Barn som spiser i solveggen

Sveler mellom aktivitetene gjør seg. (Foto: Runar Heggen)