Samling i barnegruppa 10.-12. mars -23

Barn på ski

Barnegruppa på ski på Hurdalsjøen" øverst.

Barnegruppa til Hodr Idrettslag har hatt nok en fin helg ved Hurdal syn- og mestringssenter 10.-12. mars. Denne gangen var det 8 synshemmede barn, 8 foreldre og 5 søsken som deltok. Alle barna har vært med flere ganger på samlingen tidligere.

Etter middag fredag kveld kunne barna velge mellom aktiviteter i gymsalen, som klatring og teppecurling og ikke minst bading i bassenget.

Lørdag før lunsj var det felles skitur på Hurdalssjøen, løypen var ok preparert og en ganske stor runde på ca 3 km var fin å gå for alle. Noen valgte å gå to runder i det fine været. Etter lunsj fikk de som ville, prøve seg på isfiske i Hurdalssjøen nedenfor senteret. Lite fisk å få, men spennende og lærerikt. Strålende sol satte en fin ramme på aktiviteten. Det var også servering av vafler og saft i gamma, noe som alltid er populært. Etter middag var det bading og felles samling i peisestuen med quiz og godteri.

Søndag formiddag var det aking ned mot Hurdalssjøen. Her gikk det virkelig unna og barn og voksne skled langt ut på vannet. Etterpå var det steking av vafler og hyggelig samvær i Gamma før felles lunsj og avreise.

En stor takk til aktivitetsleder Jan Helge Svendsen som bistod med utstyr og tilrettelegging.

Alexander Høyem


Trykk for å vise stort bilde

To barn på hver sin spark, pilker.

Trykk for å vise stort bilde

Barn og voksen i full fart ned akebakken.

Trykk for å vise stort bilde

Barn og voksne i gamma steker og spiser vafler.

Trykk for å vise stort bilde

To barn bytter på å bore hull i isen på Hurdalssjøen.