Styrke/pilates vårsemesteret -23

Treningstilbud, noe for deg?

Savner du å kunne trene på matta di sammen med andre synshemmede i et fellesskap? Da har du sjansen her! Hodr Idrettslag for synshemmede og aktivitetsutvalget i Oslo Fylkeslag av Norges Blindeforbund arrangerer et treningstilbud med styrke og pilates.

Her vil du få trene styrkeøvelser på matte, og du kan få noen pilatesøvelser med på kjøpet i løpet av en treningsøkt. Pilates er en treningsform der du trener kjernemuskulaturen i kroppen din. Dette er viktig for å oppnå god balanse og styrke i hverdagen.

Vi trener hver onsdag fra kl. 17.00 til kl. 18.15 i fylkeslagets lokaler i Sporveisgaten 10. Oppstart: Onsdag 11. januar, og fortsetter til og med onsdag 14. juni. Instruktør er fysioterapeut Charlotte Krohn. Hun er flink til å velge riktige øvelser for deg, og forklarer på en grei måte hvordan du skal gjøre de ulike øvelsene. OBS! Du må ha med egen matte, strikker og ledige klær.

Påmelding skjer til Oslo Fylkeslag på mail: oslo@blindeforbundet.no, tlf.: 23 21 50 00, eller til Nina Johnsen, mob: 922 04 085, mail: nina.joh@online.no, senest innen 4. januar 2023. OBS! Hvis du melder deg på dette kurset, og vet at du ikke kan komme en eller flere kurskvelder, er det viktig at du gir oss beskjed om dette, senest én dag før den aktuelle kurskvelden. Treningen koster vanligvis kr 800 pr. år, men hvis du melder deg på nå, kan du få to prøvetimer gratis.

For å kunne nyttegjøre deg av Hodrs tilbud må du melde deg inn som medlem av idrettslaget. Gå til Bli medlem for mer informasjon, eller ta kontakt med Lars Bjørndal i Hodr på tlf.: 958 37 537, så kan han hjelpe deg med å melde deg inn. Et medlemskap i Hodr koster kr 500,- pr. år.

Velkommen til hyggelige treningsøkter!

Beste hilsen

FOR TRENINGSGRUPPEN STYRKE OG PILATES Nina Johnsen, Gruppeansvarlig