Bli med på skitur lørdag 18. februar!

De som har abstinens etter en vellykket skihelg på Hurdal kan nå få hjelp. De som ikke var på Hurdal, får også en sjanse til å nyte den flotte vinteren.

Turen starter ved Skansebakken, frammøte kl 10:50. Etter den korte, lille bakken etter broa, går løypa i jevnt pent stigende terreng på skogsvei til Lysedammen og videre til Smedmyrkoja, ubetjent DNT-hytte, ca 5 km totalt. Her kan vi sitte ned med tak over hodet og nyte vår medbragte niste og varmt innhold på termosen. Men sitt ikke for lenge -- det blir fort kaldt i en hytte uten oppvarming.

Herfra er det flere muligheter:

  1. Gå tilbake samme vei.

  2. Gå opp de bratte Gopletjernbakkene, og fra toppen ta Pipehusveien  nedover til Sørkedalen skole. På det trivelige Samvirkelaget kan du kjøpe kaffe og vaffel mens du venter på bussen. Sjåfører kan ta bussen til Skansebakken for å hente bilen.

  3. De sprekeste kan fortsette videre fra Gopletjernbakkene over til Heggelivann, ned til Storbekkhytta og retur Skansebakken.

Transport

  1. TT / egen bil ca. 15 km fra Røa til Skansebakken (i Oslo, for TT), til møteplassen, som er den store parkeringsplassen på det svære jordet ved Skansebakken buss-stopp. (Ikke den nærmeste, som alltid er full.) (Koster kr 60, VIPPS OK.)

2A. T-bane 2 Østerås: fra Sentralstasjonen 10:02, Majorstuen 10:08 til Røa

10:24  NB: veldig kort tid til bussen går.

2B. Videre: Buss 41 Sørkedalen: fra Røa 10:27 til Skansebakken 10:48.

Påmelding

Ingen egenandel.

Påmelding til Leif, oppgi om du kommer med T-bane/buss eller egen transport, samt telefonnummer.

NB: Vi håper mange ledsagere kommer!

Ta kontakt ved behov.

Vel møtt -- God tur

NB Varmt tøy for nistestoppen.

Hilsen Jarle, Olav og Leif

v/Leif Halbo leif.halbo@gmail.com Tel.: 986 89 455